London 13-15 November 2020

Från 15995 kr

Pris per person ex moms


London - The fashion capital...

London är en av världens mest besökta städer. Med sitt rika liv av kultur, konst och mode så är staden den ultimata platsen för inspiration.

Destination: London
Från: 2020-11-13
Till: 2020-11-15

Detta ingår

 

Utbildning


Brooks & Brooks Hairdressing

Utbildningen genomförs av Londons kanske mest prisbelönta salong och team, Brooks & Brooks Hairdressing. Flerfaldig vinnare av British Hairdresser of the year och L'Oréal Color Trophy. Deras utbildningen är skapad för kvalificerade frisörer, som kanske vill uppdatera och utveckla sin kunskap. Genom moderna och tidseffektiva tekniker, alltid med kunden i tanken.

Hotel


Hoxton Hotel Holborn
199-206 High Holborn, Holborn, London WC1V 7BD, England

Hotel inkl frukost. Fredag – Söndag.

Absolut perfekt läge i London. På coola och pulserande Hoxton Hotel Holborn, i Covent Garden. En unik hotellkedja som inspireras av gatorna och miljön som omger dem.

Restauranger

Fredag- och lördagkväll.
För att skapa den perfekta inspirationen så låter vi oss vid sidan av utbildningen uppleva genomtänkta restauranger och upplevelser.

Program

Fredag 8/11
18.00 Samling på hotellet.
Middag

Lördag 9/11
10.00 – 13.00 Utbildning, Brooks & Brooks, Look & Learn, klipp, färg & styling.
13.00 – 13.45 Lunch
13.45 – 17.00 Utbildning, Brooks & Brooks, Praktiskt arbete (Medtag egna arbetsverktyg).
20.00 Samling hotellet.

Middag

Söndag 10/11
Fri dag, möjlighet att shoppa, åka hem.

London 13-15 November 2020

Från 15995 kr

Pris per person ex moms

Viktig information för resenärer

Arbetsverktyg
Medtag egna arbetsverktyg. Sax, kam, borste.

Transporter
Transporter mellan de olika aktiviteterna ingår ej. Tänk på att kontanter redo vid t.ex. taxiresor.

Allergi
Meddela oss eventuell matallergi eller om du önskar vegetariskt alternativ. Skicka ett mejl till info@ourjourney.se

In/Utcheckning
Notera att hotellet kan ta kortuppgifter som säkerhet vid incheckning. Detta är på grund av att roomservice och övriga kostnader som sätts på rummet (tex. barnotor) betalas av gästerna själva.

Resa
Observera att resan (inklusive transfer) ej ingår i priset. Deltagarna ansvarar själva för att ta sig till destinationen för resans.

Försäkring
Kontrollera att du har ett fullgott skydd om du skulle råka ut för skada eller sjukdom under resan. Ta med försäkringskassans EU-kort. Detta påvisar försäkringstillhörighet i Sverige. EU-kortet beställs via försäkringskassan: www.fk.se. EU-kortet ger dig rätt till vård på samma villkor som landets medborgare. Du måste betala läkaren på plats, men får sedan ersättning från ditt försäkringsbolag då du redovisat kvittona. OBS! Hemtransport ersätts inte av Försäkringskassan.

Avbokning
Avbokning är inte möjlig och medger inte återbetalning av resan. Kontrollera med ditt försäkringsbolag i det fall du inte kan delta i resan. Dock får du gärna meddela oss om du inte har möjlighet att deltaga, och vi gör då vårt bästa för att fylla platsen. I de fall vi kan fylla platsen så återbetalar vi avgiften.