Köpenhamn har allt du kan önska dig och lite till. Världsledande på god mat, design och godt hygge.

Destination: Köpenhamn
Från: 2022-11-11
Till: 2022-11-13

Villa Copenhagen

Köpenhamn 11-13 november 2022

Utbildning


MORO BY LARSEN - JAN LARSEN – ÄGARE FRISØR & CREATIVE DIRECTOR

Med mer än 40 års erfarenhet från frisörindustrin har Jan en särskild förståelse för hur förändrade trender och tekniker översätts till hållbart högkvalitativt utseende. Jan står idag bakom konceptet MORO by Larsen och har arbetat som internationell artist för Loreal Professionnel.
http://morobylarsen.dk/


NORDIC HAIR CONCEPT – RONNI LUND – ÄGARE FRISØR & CREATIVE DIRECTOR

Nordic Hair Concept är en av Danmarks unga, ledande och mest inspirerande frisörsalonger. Ronni har arbetat som frisör i över 20 år var i 15 år och del av Stuhr-kedjan, där han utfyllde samma roll, som han nu utgör hos Nordic Hair Concept. Under hans långa och framgångsrika frisörkarriär har han rest runt i store delar av världen för att inspirera andra i branschen. Han har blivit korad som nummer 2 vid frisörmästerskapen i Las Vegas.
https://www.nordichairconcept.dk/

Hotel


Villa Copenhagen

Copenhagen Central Post Building, Tietgensgade 35-39, 1704 København, Denmark.

Hotel inkl frukost. Fredag – Söndag.

Villa Copenhagen är en ny social scen i Köpenhamn som låter dåtid, nutid och framtid mötas i en inspirerande och lekfull atmosfär.

Restauranger

Fredag- och lördagkväll.
För att skapa den perfekta inspirationen så låter vi oss vid sidan av utbildningen uppleva genomtänkta restauranger och upplevelser.

Program

Fredag
18.00 Samling hotellet
Inspiration

20.30 Middag

Lördag
10.00-13.00 Utbildning Demonstration Jan Larsen, Moro By Larsen, & Ronni Lund, Nordic Hair Concept, & Friends.
Plats för utbildning: Villa Copenhagen

14.00-17.00 Praktiskt arbete

20.00 Middag

Söndag
Fri dag, shoppa, åka hem.

Köpenhamn 11-13 november 2022

Från 11995 kr

Pris per person ex moms

Viktig information för resenärer

Allergi
Meddela oss eventuell matallergi eller om du önskar vegetariskt alternativ. Skicka ett mejl till info@ourjourney.se

Transporter
Transporter mellan de olika aktiviteterna ingår ej. Tänk på att kontanter redo vid t.ex. taxiresor.

In/Utcheckning
Notera att hotellet kan ta kortuppgifter som säkerhet vid incheckning. Detta är på grund av att roomservice och övriga kostnader som sätts på rummet (tex. barnotor) betalas av gästerna själva.

Resa
Observera att resan (inklusive transfer) ej ingår i priset. Deltagarna ansvarar själva för att ta sig till destinationen för resans.

Försäkring
Kontrollera att du har ett fullgott skydd om du skulle råka ut för skada eller sjukdom under resan. Ta med försäkringskassans EU-kort. Detta påvisar försäkringstillhörighet i Sverige. EU-kortet beställs via försäkringskassan: www.fk.se. EU-kortet ger dig rätt till vård på samma villkor som landets medborgare. Du måste betala läkaren på plats, men får sedan ersättning från ditt försäkringsbolag då du redovisat kvittona. OBS! Hemtransport ersätts inte av Försäkringskassan.

Avbokning
Avbokning är inte möjlig och medger inte återbetalning av resan. Kontrollera med ditt försäkringsbolag i det fall du inte kan delta i resan. Dock får du gärna meddela oss om du inte har möjlighet att deltaga, och vi gör då vårt bästa för att fylla platsen. I de fall vi kan fylla platsen så återbetalar vi avgiften.


Arbetsverktyg
Medtag egna arbetsverktyg. Sax, kam, borste.