Åre - En internationell atmosfär

Åre är en anrik fjällby där det breda utbudet av skidåkning, shopping, restauranger och barer skapar riktig storstadspuls. En favoritplats för oss och här har vi skapat en utbildningsweekend som vi verkligen ser fram emot. Vi tar med oss utbildare och artister från Loreal Professionnel/Kerastase som är med och formar den perfekta mixen av utbildning och nöjen i och med en familjär känsla. Vi håller till på fantastiska hotell, Copperhill Mountain Lodge. Det blir självklart också tid för skidåkning, relax, afterski och besök på en fantastisk restaurang nere i Åreby.

Destination: Åre, Sverige
Från: 2022-04-08
Till: 2022-04-10

I samarbete med

Program

Fredag 8 april

18.00 Välkommen till hotell Copperhill Mountain Lodge

19.00 On stage. Kerastase. K-News X-Åre.

20.00 Middag

21.00 On stage. On stage. Kerastase. K-News X-Åre.

Lördag 9 april

07.00-09.00 Frukost

09.00-11.00 What´s new! Inspo Loreal Professionnel.

Fri tid för skidåkning, spa etc

18.00-19.45 Color Grow My Businees, Mattias Ristiniemi.

20.30 Transfer Åre By

21.00 Middag

Söndag 10 april

Fri dag

 

Pris: 8995 kr

Pris per person ex moms

Intresseanmälan Åre 8-10 april 2022

Viktig information för resenärer

Transporter
Transporter mellan de olika aktiviteterna ingår ej. Tänk på att kontanter redo vid t.ex. taxiresor.

Allergi
Meddela oss eventuell matallergi eller om du önskar vegetariskt alternativ. Skicka ett mejl till info@ourjourney.se

In/Utcheckning
Notera att hotellet kan ta kortuppgifter som säkerhet vid incheckning. Detta är på grund av att roomservice och övriga kostnader som sätts på rummet (tex. barnotor) betalas av gästerna själva.

Resa
Observera att resan (inklusive transfer) ej ingår i priset. Deltagarna ansvarar själva för att ta sig till destinationen för resans.

Försäkring
Kontrollera att du har ett fullgott skydd om du skulle råka ut för skada eller sjukdom under resan. Ta med försäkringskassans EU-kort. Detta påvisar försäkringstillhörighet i Sverige. EU-kortet beställs via försäkringskassan: www.fk.se. EU-kortet ger dig rätt till vård på samma villkor som landets medborgare. Du måste betala läkaren på plats, men får sedan ersättning från ditt försäkringsbolag då du redovisat kvittona. OBS! Hemtransport ersätts inte av Försäkringskassan.

Avbokning
Avbokning är inte möjlig och medger inte återbetalning av resan. Kontrollera med ditt försäkringsbolag i det fall du inte kan delta i resan. Dock får du gärna meddela oss om du inte har möjlighet att deltaga, och vi gör då vårt bästa för att fylla platsen. I de fall vi kan fylla platsen så återbetalar vi avgiften.